Lajme

Globe Shops
06/11/2021
0
Seria inverter me efiçensë të lartë U-Match është një lloj sistemi split ku njësia e jashtme mund të lidhet lirisht me tipe të ndyshme njësish të brendshme në përputhje me kërkesat e dekorit të...
Globe Shops
06/09/2021
0
Marka e njohur e aspiratorëve Faber është vlerësuar me çmimin RED DOT në kategorinë Produkt Dizajn 2021, një nga çmimet më të rëndësishme në botë përsa i përket dizajnit, e cila çdo vit i jepet...
Globe Shops
06/08/2021
0
Kur bëhet fjalë për të udhëtuar, të gjithë dëshirojmë të marrim sa më pak gjëra me vete. Teknologjia luan një rol thelbësor në krijimin e lehtësirave përgjatë udhëtimit. Thënë kjo, ne po ju...
Globe Shops
05/26/2021
1
Krijoni ushqime tepër të shijshme me pianurën AEG. Me një kontroll superior të temperaturës, ju do ta çoni gatimin në një nivel tjetër me induksionin elektrik të pianurës. E lehtë për tu përdorur...
Globe Shops
02/09/2021
2
Mënyra tradicionale aktivizohet sipas kohës së operimit të njësisë, për shembull, 10 minuta shkarkim për çdo 50 përdorime të pajisjes, lidhur me matjen e sondës së jashtme. Shkarkimi “smart” i...
Globe Shops
01/29/2021
Smartphone-t Samsung Galaxy S21, S21+ and S21 dhe kufjet wireless Galaxy Pro Buds do të jenë të disponueshme në Shqipëri nga 29 Janari, 2021 Tiranë, Shqipëri, 26 Janar, 2021. – Pas...
Globe Shops
08/05/2020
0
05.08.2020 Samsung Electronics organizoi eventin e parë ndonjëherë virtual ‘Galaxy Unpacked’ transmetuar live nga Korea për të prezantuar një grup të ri të pajisjeve të fuqishme. Gjatë...
Globe Shops
04/30/2020
0
Jo shumë kohë më parë, aplikimi i teknologjive të fuqizuara nga Inteligjenca Artificiale ishte vetëm një ëndërr e largët. Tashmë, Samsung e bën realitet me QLED 8K TV 2020 – të ardhmen e...
Globe Shops
04/24/2020
0
Përmirësimi i ajrit që thithim ka qenë gjithmonë qëllimi dhe ëndrra e Faber, prodhues lider i aspiratorëve të kuzhinës. Një objektiv gjithnjë e më shumë në përputhje me nevojën e planetit për të...
Globe Shops
04/24/2020
5
Me lançimin e Galaxy S20, S20 + dhe S20 Ultra, Samsung ka sjellë një pajisje celulare që bën pjesë në një kategori të vetën. Duke kombinuar fuqinë e 5G me risitë e kamerës dhe inteligjencën...
1 2 3