Karriera


KUSH JEMI NE?

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend me marka te njohura si  AEG,ELEKTROLUX, WHIRLPOOL, SAMSUNG, HITACHI, APPLE, TCL, GREE, PHILIPS ETJ. Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Globe ka mbi 200 të punësuar në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

KARRIERA NE GLOBE

Pasioni, profesionalizmi, dëshira për të arritur rezultate janë disa nga karakteristikat kryesore të ekipit tonë. Ne jemi në kërkim të njerëzve që duan më shumë nga vetja, që aspirojnë të rriten me ne dhe që i përputhen vizionit dhe objektivave tona.

Zbuloni pozicionet vakante

- Specialist Shitjesh

- Keshillues Klienti – Zona VIP

- Produkt Menaxher

- Menaxher Dyqani

- Specialist Trajnimesh

- Specialiste e Kujdesit te Klientit

- Specialiste faturimi dhe perdorimi kase

- Pergjegjese Likuiditeti