5 ARSYE PËRSE DUHET TË ZGJIDHNI NJË NGROHËS TË MENJËHERSHËM UJI

11/08/2021
Keni nevojë për ujë të ngrohtë si në kuzhinë ashtu edhe në banjë, për të bërë dush, për të larë duart dhe për të larë enët? Këta ngrohës uji të menjëhershëm furnizojnë me ujë të ngrohtë deri në 60 °C në disa pika tërheqjeje njëkohësisht.


HTML rowspan Attribute