Kondicioner për sisteme multisplit GREE

06/11/2021

Seria inverter me efiçensë të lartë U-Match është një lloj sistemi split ku njësia e jashtme mund të lidhet lirisht me tipe të ndyshme njësish të brendshme në përputhje me kërkesat e dekorit të shtëpisë. Sensori i dyfishtë i ambientit realizon monitorim preçiz të temperaturës. Rrymë e ulët në ndezje falë projektimit të vonesës së kontrollit të rrymës.Efiçensë më e lartë në sajë të kontrollit të valëve sinusoidale te kompresorit DC inverter. Besueshmëri e lartë dhe mirëmbajtje e lehtë falë bordit PCB të integruar. Ftohje stabël në temperaturat nën -15? dhe ngrohje nën -10 grade celsius të temperaturës së jashtme të mjedisit. Tipet e njësive të brendshme që mund të kombinohen janë kasetat, modeli kanalor dhe ai tokësor-tavanor.