Teknologjia inovative e induksionit

05/26/2021
1

Krijoni ushqime tepër të shijshme me pianurën AEG. Me një kontroll superior të temperaturës, ju do ta çoni gatimin në një nivel tjetër me induksionin elektrik të pianurës. E lehtë për tu përdorur dhe mirëmbajtur, nëse jeni një chef kuzhine apo një fillestar.
Pianurat AEG janë të dizenjuara për tju përshtatur jetesës tuaj.

Komentet

Shume e drejte, perdorimi i induksionit na kursen kohen dhe energjine ne shtepi.
Shkruaj nje koment