Faber Forest Air

04/24/2020
0

Përmirësimi i ajrit që thithim ka qenë gjithmonë qëllimi dhe ëndrra e Faber, prodhues lider i aspiratorëve të kuzhinës. Një objektiv gjithnjë e më shumë në përputhje me nevojën e planetit për të luftuar ndotjen e ajrit. Falë mbështetjes së projektit të ripyllëzimit të botës Treedom, angazhimi i Faber bëhet edhe më konkret. Kompania ka blerë një pyll të vogël në Kamerun: 200 pemë kakao që do t'i besohen kujdestarisë së klientëve që do të blejnë një aspirator Country online apo nga shitësit me pakicë Faber.

Komentet

Asnjë postim nuk u gjet

Shkruaj nje koment