Diskutim ne Panel “Let’s Talk Design”

06/27/2019
0

“Let’s Talk Design” nga Faber, konferenca e cila u zhvillua te premten ne mbremje ne Design Pavilion Fabriano Creative City – UNESCO!

Diskutim I panelit me Riccardo Remedi – Managing Director FABER SpA dhe Carlo Colombo – Arkitekt dhe Ambasador I Faber.Komentet

Asnjë postim nuk u gjet

Shkruaj nje koment

Lajmet e fundit