Dhurata më e bukur për të gjithë familjen, është ky televizor!

Postuar nga   Globe Shops
02/22/2019
1

Keni dëgjuar për Philips Oled Tv 903?

Ky televizor është seria më e re në gamën e televizorëve Oled. Nëse këtë fundvit doni t’i shtoni diçka të re shtëpisë suaj, blini këtë televizor. E gjithë familja do të magjepset dhe orët duke ndjekur programet e preferuara do të bëhen shumë herë më të bukura.

Por, përse Philips Oled 903 dhe jo një tjetër markë?

Ky televizor ofron cilësinë perfekte të imazhit dhe audios falë bashkëpunimit të dy emrave të mëdhenj, Bowers & Wilkins. Imazhet do të shfaqen më reale se kurrë me efektin që ofron rrezatimi i dritës nga 2, 3 dhe 4 anë, i cili bën të mundur shfaqjen e lëvizjeve përtej ekranit.

Philips Oled 903 synon t’ju bëjë të përjetoni çdo skenë si reale. Kënaqësinë që do merrni duke parë filmin e preferuar, ose programet festive të këtyre ditëve nuk do e përjetoni me asnjë ekran tjetër në të njëjtën mënyrë si me risinë, Oled.

Një tjetër detaj që me siguri ju intereson në veçanti femrave është edhe delikatesa në ndërtim që ka ky televizor. Philips Oled 903 është shumë i hollë dhe duket shumë bukur në ambientet e dhomës së ndenjes. Na besoni do t’i japë një hijeshi tjetër ambienteve familjare që ju keni.

Kënaqësinë që mund të përjetoni në kinema do ta keni edhe në shtëpinë tuaj me këtë produkt, të cilin e gjeni ekskluzivisht në të gjithë rrjetin e dyqaneve ‘Globe’.

Komentet

Super TV, sa kushton ?
Shkruaj nje koment