A e dinit se të gjithë kondicionerët Gree kanë funksion “smart” të shkarkimit?

02/09/2021
2

Mënyra tradicionale aktivizohet sipas kohës së operimit të njësisë, për shembull, 10 minuta shkarkim për çdo 50 përdorime të pajisjes, lidhur me matjen e sondës së jashtme.
Shkarkimi “smart” i Gree aktivizohet vetëm kur njësia zbulon ngricë, në këtë mënyrë redukton shpenzimin e energjisë dhe garanton komoditet. #InovacionngaGree

Komentet

Shume interesante.
Super
Shkruaj nje koment