20 Tiparet kryesore te Frigoriferëve të Integruar LIEBHERR

Postuar nga   Globe Shops
07/05/2018
0

1. BioFresh

Frutat, perimet, mishi, peshku do qendrojne te fresketa për shumë gjatë në një ndarje BioFresh. Qumështi. mishi, peshku mbahen nën 0 ° C në lagështirë të ulët ndërsa frutat dhe perimet mbahen më mirë në lagështirë të lartë.2. Rafte të ruajtjes Glass Line

Raftet Glass Line janë rezistente ndaj gervishtjeve, të forta dhe të lehta për tu pastruar . Pjesët e xhamit janë të vendosura që njera pjesë të jetë e rrëshqitshme mbi tjetrën për të lejuar ruajtjen e sendeve të larta.

3. Sirtar i integruar për shishe

Rafti i shisheve mund të konvertohet dhe të krijoje dy hapësira vetëm me shtimin e një paneli xhami.4. VarioBoxes

Për hapësira me të përshtatshme, Liebherr ka krijuar VarioBoxes (kuti të levizshme) që mund të tranferohen lehte nga friogoriferi në tryeze.

5. Vario Safe

VarioSafe është e përshtatshme për gjëra të vogla si kavanozet. Qelqi i siguruar në frigorifer mund të levizet lehtesisht dhe të krijojë hapesira të reja.

6. VarioSpace

Sistem praktit për ruajtje shtesë. Raftet e intervenimit të xhamit në frigorifer mund të hiqen për të krijuar më shumë hapësirë kur kërkohet për ushqime me madhësi ose me forma.7. Sirtar transparent

Me sirtar transparent mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet me një shikim. Ekziston edhe një udhëzues në sirtarin e frigoriferit me kohën e rekomanduar për ruajtjen e artikujve të ngrirë.

8. Kolona e dritës LED

Ndriçimi Led është më i qëndrueshëm dhe më efikas në energji. Kolona e dritës LED ndriçon brendësinë dhe është e integruar në linjat e ndarjeve të frigoriferit.

9. Ndriçimi Premium

Intensiteti i dritës nga Led-i i shumefishtë ngrihet lehtësisht pas hapjes në rangun Liebherr Premium. Modele të zgjedhura në rangun PremiumPlus përfshijnë ndricimin LED në ndarjet BioFresh si dhe në kolonat e integruara në frigorifer.

10. Kontrolli MagicEye

Funksioni i temperaturës dhe i funksioneve të tjera që deshironi mund të rregullohen vetëm me prekjen e një butoni si MagicEye.

11. IceMaker

Çfare është Whisky pa kuba akulli? Tani mund të keni gati për çdo rast një furnizim të vazhdueshem akulli pasi të dy rezervat e perhershme ose rezervuari i ujit (SICN 3366) janë në dispozicion.12. FrostSafe

Temperaturat e ftohta gjenerohen nën dhe mbi çdo sirtar me sistemin FrostSafe. Sirtaret e ngrirësve janë shumë më të mëdhenj, të tejdukshëm dhe të mbyllur.

13. NoFrost

Me Liebherr NoFrost, nuk keni nevojë të lëvizni temperaturën manualisht! Teknologjia NoFrost do të thotë se pajisja nuk do të ngrohet kurrë, pasi ushqimi ngrihet shpejt dhe lagështia e tepërt largohet nga ndarësja e frigoriferit përpara se kjo të ndodhë.

14. SoftSystem

SoftSystem i integruar në derë, siguron që dera të mbyllet butësisht edhe kur të jetë plotesisht i ngarkuar. Gjithashtu mbyllet automatikisht në një kënd prej 30 °.

15. Shinat Teleskopike

Për të siguruar mbyllje të butë dhe për të parandaluar zhurmat, BioFresh dhe sirtarët janë të pajisur me shinat teleskopike. Gjithashtu kjo parandalon frutat dhe perimet tuaja nga nxirja dhe prishja e tyre.16. SuperCool

Duke aktivizuar funksionin SuperCool para blerjeve ushqimore, ajo mund të ndihmojë me ruajtjen e ushqimit dhe të zvogëloje rritjen e tepruar të temperaturës tek artikujt ekzistues kur dera e frigoriferit të hapet për tu mbushur. SuperCool redukton temperaturën e frigoriferit në 2 ° C per 6 orë dhe kthehet automatikisht në funksionimin normal.

17. SuperFrost

Gjithashtu para blerjeve ushqimore, kaloni në funksionin SuperFrost për të zvogëluar gjasat e rritjes së tepruar të temperaturës nga artikujt e sapo shtuar të cilët janë më të ngrohtë. SuperFrost automatikisht kthehet në funksion normal sapo të arrijë -32 ° C.18. DuoCooling

Të gjithë frigoriferët Liebherr kanë DuoCooling - dy sisteme tërësisht të pavarura ftohjeje. Kjo do të thotë se nuk ka transferim të ajrit. Kjo teknologji parandalon 'efektin e ngrirjes' tek frutat dhe perimet dhe zvogëlon rrezikun e tharjes së ushqimeve në frigorifer.19. Fleksibilitet

Zgjidhni nga gama jonë e frigoriferëve dhe ngrirësve të integruar 60cm për të krijuar kombinimin “Liebherr i integruar “ për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

20. Tani me shikon, dhe tani jo!

Të fshehur plotësisht pas kabinës tuaj të kuzhinës, frigoriferët e integruar Liebherr do të përshtaten në çdo shtëpi. Kabina është e instaluar në pajisje duke përdorur metodën e instalimit derë më derë. Pra, kur mbyllni derën e pajisjes, frigoriferi juaj pothuajse zhduket (por mos u shqetëso - është ende atje!).

Komentet

Asnjë postim nuk u gjet

Shkruaj nje koment