Aksesor Dhurate per cdo Blerje Online

Bëj tënden pajisjen teknologjike të preferuar dhe zgjidh një aksesor dhuratë


Kurseni: 5400 Lekë
17.990 Lekë
12.590 Lekë
Kamera50 MP + 2 MP + 2 MP
Kurseni: 9100 Lekë
22.990 Lekë
13.890 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 8000 Lekë
22.990 Lekë
14.990 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 8000 Lekë
22.990 Lekë
14.990 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 3000 Lekë
19.990 Lekë
16.990 Lekë
Kamera8 MP
Kurseni: 3000 Lekë
19.990 Lekë
16.990 Lekë
Kamera8 MP
Kurseni: 9000 Lekë
25.990 Lekë
16.990 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 9000 Lekë
25.990 Lekë
16.990 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 9000 Lekë
25.990 Lekë
16.990 Lekë
Kamera50 MP F1.8, + 5 MP F2.2 + 2 MP F2.4
Kurseni: 7000 Lekë
29.990 Lekë
22.990 Lekë
Kamera50 MP + 5 MP + 2 MP + 2 MP
Kurseni: 10000 Lekë
34.990 Lekë
24.990 Lekë
GrafikaIntel UHD Graphics
Kurseni: 6000 Lekë
34.990 Lekë
28.990 Lekë
Kurseni: 12000 Lekë
43.990 Lekë
31.990 Lekë
Kamera48 MP OIS F1.8, + 8 MP F2.2 + 5 MP F2.4
Kurseni: 12000 Lekë
43.990 Lekë
31.990 Lekë
Kamera48 MP OIS F1.8, + 8 MP F2.2 + 5 MP F2.4
Kurseni: 12000 Lekë
43.990 Lekë
31.990 Lekë
Kamera48 MP OIS F1.8, + 8 MP F2.2 + 5 MP F2.4
Show another 16 products
Product filters
Cmimi

Lekë  –  Lekë

 • 12590Lekë
 • 229990Lekë
Marka
Ekstra
  Më shumë (8)
Madhesi Ekrani
Madhesi Ekrani
  Më shumë (22)
Procesor
Teknologji Ekrani
  Më shumë (19)
Bateri
  Më shumë (31)
Kamera
  Më shumë (27)
Network
  Më shumë (3)
Procesori
  Më shumë (10)
Grafika
  Më shumë (6)
RAM
Memorje
RAM
HDD
SIM Karte
SSD
SSD