Telefon Fiks MaxCom KXT709

2.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Telefon Fiks MaxCom KXT709
Ask a question
B6TFMCKXT709
Nuk ka Gjendje
Marka:
Maxcom
Modeli:
KXT709
Lidhja:
Me Tel
Identifikim Thirrje:
PO
TEKNOLOGJI EKRANI:
LCD
Madhesi Ekrani:
35 x 17 pix
Zilet:
Polyphonic
Sekretari Telefonike:
JO
Memorie Direkte:
10 Thirrje te humbura
Libri Telefonik:
99 emra dhe numra
Artopolant:
PO
Perseritje Numri:
PO
Transferim Thirrje:
JO
Kapaciteti Zgjerues:
JO
Bateri Suporton:
JO
Ekstra:
I pershtatshem per tavoline
Kohe Folje:
JO
Stand By:
JO
Ngjyra:
Grey
Telefon Fiks MaxCom KXT709