-29%

Watch Acme Fitness Activity Tracker ACT206 Black

3.890 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 5.490 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Watch Acme Fitness Activity Tracker ACT206 Black
Ask a question
B6WACFATACT206BK
Ne Stok
+
Marka:
acme
Modeli:
ACT206
Ngjyra:
Black
  • ACME ACT206 Fitness Activity Tracker HR ndjek jo vetëm rrahjet ose distancën e zemrës tuaj. Karakteristika e rezistencës ndaj ujit lejon të vishni gjurmuesin e aktivitetit në çdo kushte të motit! Eshtë bërë prej termoplastike (TPE) e cila i referohet fleksibilitetit dhe qëndrueshmërisë. Përveç kësaj, gjurmuesi i aktivitetit informon për thirrjet dhe mesazhet në hyrje, si dhe njofton nëse telefoni nuk është pranë jush. Nuk është e nevojshme të përmendim alarmin vibrues, monitorimin e gjumit, sensin e doreve, ekranin e kohës dhe datës - të gjitha këto karakteristika vijnë me ACME ACT206 Fitness Activity Tracker HR.
  • Sleep tracker - Numëron orët mesatare të gjumit, koha e gjumit të thellë dhe të lehtë, tregon orën e rënies në gjumë dhe zgjimit
  • Compatibility - Android 4.4 and above, iOS 8.0+ and above, Bluetooth v4.0 and above
  • Bluetooth
  • Call/Message notifications
  • Heart Rate Sensor
  • Remote camera shutter
  • Accelerometer
  • Rezistenca ndaj ujit: IP67
  • Bateria: 7 Ore

Produkte të Ngjashme