Mundesi Punesimi

Pozicione Vakante


Bej aplikimin tend tani per tu bere pjese e stafit te kualifikuar te kompanise Globe. Apliko per Pozicionet Vakante:


1. Perfaqesuses Shitje, Sarande Apliko Ketu

2. Punetor Magazine / Ndihmes Transportues Apliko Ketu

3. Specialist Produkti Tirane dhe Fier Apliko Ketu

4. Operatore Shitje Apliko Ketu