Metodat e Pagesës

1. Paguaj në dorëzim

-Pasi të keni vendosur produktin tuaj në shportë, zgjidhni metodën e pagesës ‘’Paguaj në dorëzim’’

-Agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj për të marrë porosinë dhe do ju kontaktojnë cdo ditë biznesi nga ora: 9:00. deri në orën 21:00.

-Porosia juaj do të vijë brenda 48 orëve në adresën tuaj!

 

2. Paguaj me kartë


-Globe ju mundëson pagesën online me Kartë Debiti ose Krediti.

-Pagesat tuaja janë të sigurta pasi faqja është e pajisur me Çertifikatë Sigurie SSL.

-Porosia juaj do të vijë brenda 48 orëve në adresën tuaj!


3. Transfertë bankare.


-Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen llogaritë bankare.

-Të gjitha llogaritë janë të regjistruara në emër të Globe Shops Sh.p.k ,kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni -mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe pritshmeritë tuaja.

-Pasi të keni vendosur produktin tuaj në shportë, zgjidhni metodën e pagesës me transfertë bankare, shkoni pranë bankës suaj dhe depozitoni në llogari të Globe Shops vlerën e produktit që keni porositur.

-Agjentët tanë do tju kontaktojnë për shpërndarjen e porosisë në adresën tuaj!

-Porosia juaj do të vijë brenda 48 orëve në adresën tuaj!Kliko këtu per të marrë të dhënat bankare

Produkte Ofertë

Porosit Paraprakisht