Ekspres DeLonghi EC685.M

36.490 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres DeLonghi EC685.M
Ask a question
WSEDEC685M
Ne Stok
+
Marka:
DeLonghi
Modeli:
EC685.M
Funksioni:
Kafe Ekspres / bustinë
Fuqi:
1300 W
Kontrolli:
Manual
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
1.4 L
Garancia:
24 Muaj
  • Me kafe të bluar dhe bustinë
  • Sistem kapucino manual
  • Funksion vetfikje
  • Sistem pastrimi
  • Rregullator avulli / temperature
  • Funksion ngrohje vilxhanësh
  • 1 Luge
  • 2 Sita teke/dyshe
  • Buton on/off

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë