-25%

Fshese Electrolux ECC21-2IW

11.620 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 15.490 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Fshese Electrolux ECC21-2IW
Ask a question
WSFSHELEECC212IW
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
ECC21-2IW
Kategoria:
Fshese me korent
Performanca:
2200 W
Fuqia motorrike :
700 W
Depozita e pluhurit:
Kosh plastik
Filter:
Higjenik
Gjatesia e Kabllit:
7 Metra
Garancia:
24 Muaj

  • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
  • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
  • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
  • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
  • Pipëz për tapiceritë: Pipëz tekstili për divanë dhe tekstile.

Produkte të Ngjashme