Depilator Philips Lumea SC1994/00

37.290 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Depilator Philips Lumea SC1994/00
WSDEPPHISC199400
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
SC1994/00
FUNKSIONI:
Depilim
FUQIA:
100 - 240 V
Perdorimi:
Lëkure e thatë
Garancia:
24 Muaj
  • Depilim me drite pulsuese
  • Testuar dhe aprovuar nga dermatologet
  • Reduktim i qimeve deri 83% ne 3 perdorimet e para
  • Dizajn unik, 250 000 pulsime
  • Dritare pulsuese 4 cm²
  • 5 Nivele rregullimi
  • Perdorim ne te gjithe trupin
  • Sensor per tonin e lekures
  • Filter i integruar UV (Mbron lëkurën nga drita UV)
  • Perdorim me kabell, Pa kosto ekstra

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit