Hekur Electrolux EDB1740LG

4.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Hekur Electrolux EDB1740LG
Ask a question
WSHEKELEEDB1740LG
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EDB1740LG
Kategori:
Hekurosje
FUQIA:
2400 W
Materiali i pllakes:
Qeramikë
Depozita e ujit:
250 ml
Sistemi i avullit:
110 g/min
Garancia:
24 Muaj

Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit

Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.

Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri.

Gjatesia e kabllit: 1.95 m

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë