Hekur Electrolux E6ST1-4PP

24.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Hekur Electrolux E6ST1-4PP
Ask a question
WSHEKELEE6ST14PP
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
E6ST1-4PP
Kategori:
Hekur me depozitë
FUQIA:
2000 W
Materiali i pllakes:
Resilium Ski
Depozita e ujit:
1.2 Litra
Sistemi i avullit:
300 g/min
Presioni i avullit:
5 bar

Presioni i avullit: Automatik

Ngrohje ne 2 min

Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.

Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.

Sistem vetpastrimi

Gjatësia e kabllit 1.8 Metra

Produkte të Ngjashme

Më të Shiturat

Produktet e Fundit