Pjanure EGE 6172 NOK

Elektike/Gaz
37.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Pjanure EGE 6172 NOK
WIPEEGE6172NOK
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EGE 6172 NOK
Lloji i Suprines:
Elektike/Gaz
Kontrolli:
Mekanik me celsa
Materiali:
Xham/Qeramik
Nr I zonave:
4 zona(2 elektrike+2gaz)
Zone e palimituar:
JO
Kohemates:
Jo
Bllokim per femijet:
Jo
Valvul sigurie per gazin:
Po
Fikje automatike:
PO
Stop & Go:
Jo
Tregues i nxehtesise se mbetur:
PO
Ngarkesa totale elektrike:
3 kw
Permasat:
60 cm
Garancia:
24 Muaj

Me kete pjanure te kombinuar ju keni dy zona gatimi elektrike dhe 2 zona gatimi gaz, jeni te lire te zgjidhni burime te ndryshme te energjise.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë