Lavastovilje Whirpool WBC 3C26 X

79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje Whirpool WBC 3C26 X
WILSWWBC3C26X
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
WBC 3C26 X
Kategoria:
Inkaso me panel
Kompresor inverter:
JO
Klasa e Energjisë:
A++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
14 vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me butona
Ekran:
LCD
Nr i programeve:
8
Nr i Temperaturave:
3
Menyra e Tharjes:
Kondesim
Comfortlift:
Jo
Time Menager:
Po
Projektim i kohes ne dysheme:
Jo
Opsion Multitab:
Po
Sprucator Satelit:
Jo
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Po
Konsumi i ujit:
9 l
Niveli i zhurmës:
46 db
Permasat:
82x60x56 cm
Garancia:
60 muaj
  • 8 programe, 3 temperatura
  • 6TH SENSE TECHNOLOGY (sensor inteligjent zbulon nivelin e papastertise dhe rregullon parametrat e ciklit te larjes.
  • Multi Zone ( Te lejon te zgjedhesh zonat e larjes)

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë