Lavastovilje Whirlpool WSBO 3O23 PF X

69.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje Whirlpool WSBO 3O23 PF X
WILSWWSBO3O23PFX
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
WSBO 3O23 PF X
Kategoria:
Inkaso me panel te dukshem
Klasa e Energjisë:
A++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
10 vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me butona
Nr i programeve:
7
Nr i Temperaturave:
3
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Po
Konsumi i ujit:
9 l
Niveli i zhurmës:
43 dB
Permasat:
82 x 45 x 57 cm
Garancia:
60 Muaj
  • Gjerësi 45 cm, 10 vendëshe
  • Ekran LCD
  • Klasa e efiçencës së energjisë A++
  • Performanca e larjes A
  • Performanca e tharjes A
  • 7 programe, 3 temperatura
  • Power Clean Pro (Sensori zbulon nivelin e papastertise duke rregulluar parametrat e ciklit te larjes,dhe vendos fuqine e sprucatoreve te pasem duke bere larje intensive)
  • Multi Zone ( Te lejon te zgjedhesh zonat e larjes)
  • Programet : 6th sense clean

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit