-25%

Lavastovilje Whirlpool WI 3010

60.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje Whirlpool WI 3010
Ask a question
WILSWWI3010
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
WI 3010
Kategoria:
Inkaso me panel te fshehur
Klasa e Energjisë:
A+
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me prekje
Nr i programeve:
5
Nr i Temperaturave:
3
Menyra e Tharjes:
Me nxehtesi
Comfortlift:
Jo
Vonim i nisjes:
Po
Konsumi i ujit:
10 l
Niveli i zhurmës:
49 dB
Permasat:
82 x 60 x 56 cm
Garancia:
60 Muaj

  • Klasa e efiçencës së energjisë A+
  • Performanca e larjes  A
  • Performanca e tharjes  A
  • 5 programe, 3 temperatura
  • Programet : Eco 50 °C, Intensive 65 ° C, normal 55 °C, shpejte 50 ° C.
  • Kontroll elektronik me touch
  • Program gjysem ngarkese
  • Sinjalizues per mbarimin e kripes dhe te shkelqyesit

Produkte të Ngjashme