Furre KOD EH70 X

65.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre KOD EH70 X
WIFUEKODEH70X
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
KOD EH70 X
Kategoria:
Furre Inkaso
Ekran:
PO
Volumi i furres:
72 L
Vetepastrim:
AquaClean
Ngarkesa elektrike:
2990 W
Materiali:
Emalim i zi+Xham
Nr. i xhamave:
2
Klasa e energjise:
A
Permasat:
60x60x57 cm
Garancia:
24 Muaj
  • SteamBake® - Gatimi me avull ruan nivelin me te larte te lageshtires dhe siguron butesi te gatimit.
  • AquaClean - Perdorimi i elementin te poshtem te nxehtesise per te gjeneruar avull ne menyre qe pastrimi i furres te behet me i lehte.
  • Per opsionin AquaClean duhet te vendosni 200 ml uje ne pjesen e poshtme te furres, dhe e ndizni opsionin vetem kur paisja eshte e ftohte. Zgjidhni opsionin e duhur sipas manualit te perdorimit dhe ndizeni furren ne 90°C °C per 30 minuta dhe prisni edhe 15 -30  min deri sa avulli i krijuar te bej efekt dhe furra juaj te jete ftohur dhe furra juaj do te jete me e thjeshte per tu pastruar
  • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Ventilatori + drita, Skara + pjesa e poshtme + ventilatori, Skara + ventilatori, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtm


Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit