Furre BEE 431310 M

74.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre BEE 431310 M
WIFUABEE431310M
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
BEE 431310 M
Kategoria:
Furre Inkaso
Paneli i kontrollit:
Me butona te fshehur
Ekran:
PO
Volumi i furres:
71 L
Vetepastrim:
JO
Numri i programeve:
8 programe
Gatim me avull:
JO
Sensor Lageshtie:
JO
Programe automatike gatimi:
JO
Kohemates:
PO
Ngarkesa elektrike:
3500 W
Sensor peshe:
JO
Materiali:
Inox+Xham
Nr. i xhamave:
3
Shina Teleskopike:
PO
Klasa e energjise:
A
Permasat:
60x60x55 cm
Garancia:
24 muaj
  • Hot Air® - Siguron qe ajri I nxehte te qarkulloje ne menyre te barabarte, furra nxehet me shpejt dhe temperatura e gatimit mund te reduktohet me 20% duke kursyer kohe dhe energji.
  • Materiali inox kundër shenjave të gishtave
  • Kapaciteti :71 litra
  • Klasa e energjisë:A

Produkte të Ngjashme