-50%

Lavatrice Hisense WFQP8014EVM

29.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 59.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice Hisense WFQP8014EVM
Ask a question
WFLAHWFQP8014EVM
Ne Stok
+
Marka:
Hisense
Modeli:
WFQP8014EVM
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Power Drive
Menyra e kontrollit:
Elektronik me butona
Nisje e vonuar:
Po
Numri i programeve:
15 programe
Programe Speciale:
Anti Alergjik / Këmishat Paralarja
Material i kazanit:
Carboran
Permasat:
85x60x55 cm

PureJet: Shperndarje e detergjentit e thellesi te rrobave per nje pastrim te fuqishem

Perzgjedhje e temperatures dhe shpejtesise rrotulluese 

Steam Technology :  Teknologjia e avullit,e cila largon bakteret duke reduktuar dhe rrudhat ,dhe gjithashtu ofron hekurosje te lehte .                Bllokim i panelit per femijet

Kazan Carboran

Programet e veçanta: Anti Alergjik / Këmishat Paralarja etj

Alergy Care : Perdeor temperatura me te larta per te shpelare cdo grimce detergjenti

Përzgjedhja e temperaturës

Tharje e shpejtë

Produkte të Ngjashme