Lavatrice EW8F 169 SA

149.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice EW8F 169 SA
WFLAEEW8F169SA
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EW8F 169 SA
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++(-50%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
ÖkoInverter Permanent Magnet
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Delikate,Batanije,Te leshtat, xhinset etj
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
47 dB
Permasat:
85x60x60 (max 64 cm)
Garancia:
24 Muaj
  • Pro Sense technology: Sistem inteligjent I cili optimizon kohen, konsumin e ujit dhe te energjise ne varesi te ngarkeses
  • AutoDose: Sensor automatik i detergjenitit dhe zbutesit ne varesi te ngarkeses se rrobave
  • ÖKOMIX: Mikson ujin me detergjentin 6 min para se te te filloje procesi I larjes
  • Pro Steam: 30% me pak rrudha dhe rifreskim i shpejte
  • Sistem WiFi: Opsion i cili te lejon programimin ne distanece nepermjet shkarkimit te aplikacionit perkates dhe tek telefoni juaj SmartPhone

Produkte të Ngjashme