-15%

Frigorifer Samsung RB38T650ESA/EK

106.240 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 124.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RB38T650ESA/EK
Ask a question
WFFSRB38T650ESAEK
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
RB38T650ESA/EK
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
378 L
Kapaciteti i ftohesit:
273 L
Kapaciteti i ngriresit:
112 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
203 x 59.5 x 65.8
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Po
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
35 dB
Garancia:
24 Muaj


  • Teknologjia SpaceMax™ - Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 385 litra* me një dizajn me thellësi standarde 600 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. Izolimi me efikasitet të lartë me teknologjinë SpaceMax™ i bën paretet shumë më të holla. Prandaj, ajo krijon më shumë hapësirë ruajtjeje pa dalë nga sipërfaqja e punës.
  • Ftohje nga të gjitha anët - Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ai kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe qarkullon ajrin e ftohtë përmes vrimave të ajrimit të vendosura në vende strategjike. Prandaj, çdo artikull në çdo raft ftohet në mënyrë efikase dhe qëndron më i freskët.
  • No Frost - Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. Ajo e arrin gjithashtu më shpejt temperaturën e synuar. Dhe ushtron më pak trysni mbi sistemin e ftohjes, në mënyrë që ai të rezistojë më gjatë.

Produkte të Ngjashme