Frigorifer Samsung RF65A967ESR/EO

389.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RF65A967ESR/EO
Ask a question
WFFSRF65A967ESREO
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
RF65A967ESR/EO
Klasa e energjisë:
E (A++)
Kapaciteti total (neto):
647 l
Kapaciteti i ftohesit:
397 l
Kapaciteti i ngriresit:
250 l
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik
Përmasat:
183 x 91 x 73
Rafte xhami:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
37 db
Garancia:
24 Muaj

Sistem i ftohjes : No Frost (me ajer)

Sistem i ngrirjes : No Frost (me ajer)

Triple & Metal Cooling: Sistem ftohje i cili kontrollon dhe optimizon temperaturën, maksimizon lagështinë dhe parandalon përzierjen e aromave nga ushqime të ndryshme. 

Produkte të Ngjashme