Mbajtese Televizori Acme MTMF31 26–50"

1.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Mbajtese Televizori Acme MTMF31 26–50"
B3MTVACMTMF31
Ne Stok
+
Marka:
acme
Madhesia ne ":
26’’-50’’
Pesha (kg):
Max 30Kg
  • Acme MTSF11 mundeson pozicionimin e TV tuaj në mënyrë të sigurt. Ky montim është i përshtatshëm për TV me madhësinë e ekranit që varion nga 26 "deri në 50", pesha maksimale deri në 30 kg. Për më tepër, është i siguruar ngushtë në mur - distanca vetëm 25 mm nga muri.
  • Niveluesi i përfshirë në çantën e montimit, si dhe të gjitha vida të nevojshme sigurojnë instalim të shpejtë, të lehtë dhe të barabartë.
  • Montim: 1,500 Leke

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë