Soundbar Samsung HW-T550/EN

32.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Soundbar Samsung HW-T550/EN
B2SBSHWT550EN
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Model:
HW-T550/EN
Fuqia:
320 W
Numri Kanaleve:
2.1
Karakteristikat e Audios:
Surround Sound Expansion
Perpunimi Audios:
Dolby Digital DTS
Bluetooth:
PO
HDMI:
PO
Pult Komandimi:
PO
Garancia:
24 Muaj
  • Fuqia për ta bërë tingullin perreth teje të vijë në jetë. Samsung Soundbar mbështet DTS Virtual:X, që rikrijon tingullin për ta sjellë në lartësi të reja dhe për ta bërë audion tuaj 3D
  • Me soundbar-in 2.1ch dhe nënvuferin 6,5 inç, ndieni intensitetin e basit të fuqishëm dhe më të thellë ndërsa rrethoheni me një gamë më të plotë tingujsh.
  • Smart SoundSoundbar-i analizon automatikisht burimet tuaja të tingujve për të optimizuar pjesën audio për përmbajtjen tuaj specifike. Qoftë kur është një ndeshje sportive e zhurmshme apo një dramë me dialog të qetë, mund të keni besim se soundbar-i më i mirë do të ofrojë tinguj të qartë për shikim të optimizuar të televizorit.
  • Game Mode - Lidhni konsolën tuaj dhe merrni efektet fantastike zanore që prisni, menjëherë. Cilësimet e audios optimizojnë tingullin tuaj me lojën që po luani ndërsa teknologjia e anulimit të ndërprerjes bisedore largon tingujt shpërqendrues në mënyrë që të dëgjoni audio të qartë nga drejtimi i duhur për t'ju ndihmuar të fitoni avantazh

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë