Telefon Fiks Panasonic KX-TS880FXB

7.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Telefon Fiks Panasonic KX-TS880FXB
Ask a question
B6TFPAKXTS880FXB
Nuk ka Gjendje
Marka:
Panasonic
Modeli:
KX-TS880FXB
Lidhja:
Me Tel
Identifikim Thirrje:
PO
TEKNOLOGJI EKRANI:
Backlight
Zilet:
3 Ringtone
Sekretari Telefonike:
JO
Memorie Direkte:
10 Numra
Libri Telefonik:
50 emra dhe numra
Artopolant:
PO
Perseritje Numri:
PO
Transferim Thirrje:
JO
Kapaciteti Zgjerues:
JO
Bateri Suporton:
JO
Ekstra:
Perdorim i kufjeve
Kohe Folje:
JO
Stand By:
JO
Ngjyra:
Black
Garancia:
24 Muaj

Telefon Fiks Panasonic KX-TS880FXB. Ky model disponon nje ekran te bollshem per identifikimin e thirrjeve dhe jo vetem.