Telefon Fiks Panasonic KX-TS560FXW White

5.490 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Telefon Fiks Panasonic KX-TS560FXW White
Ask a question
B6TFPAKXTS560FXWW
Nuk ka Gjendje
Marka:
Panasonic
Modeli:
KX-TS560FXW
Lidhja:
Me Tel
Identifikim Thirrje:
PO
TEKNOLOGJI EKRANI:
LCD
Zilet:
Off/I Ulet/I Larte
Sekretari Telefonike:
JO
Memorie Direkte:
20 thirrje te humbura
Libri Telefonik:
50 emra dhe numra
Artopolant:
JO
Perseritje Numri:
JO
Transferim Thirrje:
JO
Kapaciteti Zgjerues:
JO
Bateri Suporton:
3 x AA
Ekstra:
6 gjuhe, Data & Ora ne ekran
Kohe Folje:
JO
Stand By:
JO
Ngjyra:
White
Garancia:
24 Muaj

Telefon Fiks Panasonic KX-TS560FXW. Pajisur me nje liber telefonik prej 50 emrash dhe numrash gjithashtu dhe me nje memorje ku ruan ne te 20 thirrje te humbura.