Telefon Fiks Panasonic KX-TS500FXB

2.190 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Telefon Fiks Panasonic KX-TS500FXB
Ask a question
B6TFPAKXTS500FXB
Nuk ka Gjendje
Marka:
Panasonic
Modeli:
KX-TS500FXB
Lidhja:
Me Tel
Identifikim Thirrje:
JO
TEKNOLOGJI EKRANI:
JO
Madhesi Ekrani:
JO
Zilet:
Off/I Ulet/I Larte
Sekretari Telefonike:
JO
Memorie Direkte:
JO
Libri Telefonik:
JO
Artopolant:
JO
Perseritje Numri:
PO
Transferim Thirrje:
JO
Kapaciteti Zgjerues:
JO
Bateri Suporton:
JO
Ekstra:
I pershtatshem per ne mur dhe tavoline
Kohe Folje:
JO
Stand By:
JO
Ngjyra:
Black
Garancia:
24 Muaj
  • Telefon Fiks Panasonic KX-TS500FXB
  • Nje buton per numrin e fundit dhe kontroll volumi per ta bere telefonaten sa me te rehatshme.