Suport Celulari Makine Acme Clamp Dash PM2204

1.290 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Suport Celulari Makine Acme Clamp Dash PM2204
B4SUCEMACCDPM2204
Ne Stok
+
Marka:
acme

  • Kapëses që mund të përshtatet me telefonët deri në 6.8 "
  • Montimi është i thjeshtë, instalohet koskotin e  makines dhe është zgjidhje perfekte për të vendosur smartphone në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshem në makinë
  • Kapja magnetike mund të rrotullohet në çdo kënd (360 °) në mënyrë që telefoni të mund të përdoret sipas nevojave tuaja
  • Mbajtësit janë bërë nga materiale rezistente, kështu, janë afatgjatë dhe të besueshëm
  • Materiali: Plastik, gome, metal, neodymium magnet

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë