Shtrydhësja Hurom

Postuar nga   Globe Shops
2

Nje shtrydhëse e mirë ju kursen kohë dhe ju dhuron një jetë të shëndetshme!

Hurom është shtrydhësja numër 1 në botë e cila falë sistemit të shtrydhjes së ngadaltë ruan fibrat dhë të gjithë vlerat ushqyese të frutave dhe perimeve, në ndryshim nga shtrydhëset e tjera centrifugale të cilat me thikat prerëse oksidojnë ushqimet.

Përse ju duhet të zgjidhni shtrydhësen Hurom?

Hurom ju siguron:

- 2 herë më shumë lëng

- 4 herë më shumë vlera ushqyese

- 6 herë më shumë vitaminë C

- mund të pergatisni SMOOTHIE

- 2 herë më pak zhurme se çdo shtrydhëse tjetër.

Zgjidhni HUROM, zgjidhni një jetë të shëndetshme

#Globe #Hurom

Komentet

Shtrydhesja me e mire qe kam perdorur ndonjhere!
Super e kam ne shtepi :)
Postim I ri