Set inverter Tokesor 12 Btu GEH12AA-K3DNA1D

109.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set inverter Tokesor 12 Btu GEH12AA-K3DNA1D
Ask a question
SETWFKG12BTUGEH12AAK3DNA1D
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GEH12AA-K3DNA1D
Kategoria:
Tokesor
Teknologjia:
Inverter
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
12.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R 410A Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
42/40/38/37/35/32/26 dB
Niveli i zhurmës Kompresor:
52 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
22-28 m²
Sistem WiFi:
Po
Funksioni temp. ne ngrohje:
min -15ºC, max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min -22℃, max +43℃
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/Kompresor (mm): 700x215x600 / 776x540x320
Garancia:
24 Muaj
  • Gree “Console” Inverter ka funksion ventilatori automatik I cili zgjedh shpejtësinë më të mirë të ventilatorit bazuar në temperaturën e brendshme dhe pika e vendosur e termostatit.
  • Kondicioneri ka funksion turbo për ngrohje të përshpejtuar ose ftohje të ajrit,vetë-pastrimi për të parandaluar formimin e kërpudhave dhe mykut në njësinë e brendshme, cikli I nates.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit