Set On/Off  Bora 24 BTU GWH24AAD-K3NNA1A

64.900 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 79.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set On/Off  Bora 24 BTU GWH24AAD-K3NNA1A
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GWH24AAD-K3NNA1A
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Standart ON/OF
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
24.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A
Klasa Energjie ne Ftohje:
A
Gazi:
R 410A Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
42/39/36/33 dB
Niveli i zhurmës Kompresor:
52 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
46-55 m²
Sistem WiFi:
JO
Funksioni temp. ne ngrohje:
min -7ºC, max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min -7ºC, max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/kompresor 265x790x177/540x798x320
Garancia:
24 Muaj
  • Sistemi GREE BORA përfshin dy filtra të shkëlqyeshëm: një filtër shumëfunksional 3-in-1 dhe një filtër karboni shtesë që në mënyrë aktive thith aroma të pakëndshme në apartament.
  • Kondicioneri ka funksion turbo për ngrohje të përshpejtuar ose ftohje të ajrit,vetë-pastrimi për të parandaluar formimin e kërpudhave dhe mykut në njësinë e brendshme, cikli I nates.


Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit