-25%

Set Inverter Outdoor Whirlpool 12 BTU SPIW312A2WF

59.900 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 79.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set Inverter Outdoor Whirlpool 12 BTU SPIW312A2WF
Ne Stok
+
Marka:
Whirpool
Modeli:
SPIW312A2WF
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Inverter
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
12.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R32 Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
19 dB
Niveli i zhurmës Kompresor:
50 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
25 m²
Sistem WiFi:
Po
Funksioni temp. ne ngrohje:
min-15ºC max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min-10ºC max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/kompresor: 905 x 210 x 270 /715 x 242 x 480
Garancia:
24 Muaj
  • 6TH SENSE: Teknologji e cila monitoron dhe rregullon automatikisht funksionet e ftohjes/ ngrohjes/ ventilimit per temperaturen perkatese qe ju vendosni
  • Sistem WiFi me anë të cilit ju krijohet mundesia e komandimit në distance


Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit