-20%

Set Inverter Lomo Eco R32 24 BTU GWH24AAD-K6DNA1A

99.900 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 124.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set Inverter Lomo Eco R32 24 BTU GWH24AAD-K6DNA1A
SETWFKG24BTUGWH24AADK6DNA1A
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GWH24AAD-K6DNA1A
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Inverter
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
24.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R32 Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
48/44/40/34 dB
Niveli i zhurmës Kompresor:
57 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
40-50 m²
Sistem WiFi:
JO
Funksioni temp. ne ngrohje:
min -15ºC, max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min-15ºC max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/Kompresor (mm): 970×300×224 / 955×700×396
Garancia:
24 Muaj
  • Seria " Lomo Eco " e kondicionereve Gree paraqesin rendiment të lartë në ngrohje dhe ftohje, si dhe paraqet nivel zhurme me te reduktuar pasi shkembyesit e nxehtesise i ka te mbuluar plotesisht.
  • Programim i kohës së punës, cikël i natës
  • Rregullim i lagështirës, pastrim i ajrit
  • Filtra anti bakterial, filtra higjenikë lehtësisht të lahshëm
  • Dehumidifying Volume/ heqje e lageshtires:  1.8 L/h
  • Dimensionet  (W×H×D)


    Produkte të Ngjashme

    Klientët gjithashtu blenë