-20%

Set Inverter Fairy R32 18 BTU GWH18QD-K6DNA1D

99.900 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 124.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set Inverter Fairy R32 18 BTU GWH18QD-K6DNA1D
SETWFKG18BTUGWH18QDK6DNA1D
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GWH18QD-K6DNA1D
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Inverter G10
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
18.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R32 Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
45/43/41/38/35/34/31
Niveli i zhurmës Kompresor:
57 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
28-50 m²
Sistem WiFi:
Po
Funksioni temp. ne ngrohje:
min -22ºC, max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min-15ºC max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/Kompresor (mm): 1013×307×221 / 965×700×396
Garancia:
24 Muaj

  • Modelet e kondicionereve " Fairy', me sistemin e vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
  • Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire dhe konsum me te ulet te energjise
  • Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires
  • Dimensionet e jane ne trajten e (W×H×D)
  • Dehumidifying Volume/ heqje e lageshtires:  1.8 L/h

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit