Set Inverter Fairy R32 09 BTU GWH09ACC-K6DNA1A

59.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set Inverter Fairy R32 09 BTU GWH09ACC-K6DNA1A
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GWH09ACC-K6DNA1A
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Inverter G10
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
9.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R32 Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
40/32/28/26 dB
Niveli i zhurmës Kompresor:
50/52/56 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
15-20 m²
Sistem WiFi:
Po
Funksioni temp. ne ngrohje:
min-22ºC max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min-15ºC max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/kompresor:294 x 889 x 212/540 x 782 x 320
Garancia:
24 Muaj
  • Modelet e kondicionereve " Fairy', me sistemin e vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
  • Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire dhe konsum me te ulet te energjise
  • Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit