Set Inverter Bora R32 12 BTU GWH12AFB-K6DNA1A

64.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Set Inverter Bora R32 12 BTU GWH12AFB-K6DNA1A
SETWFKG12BTUGWH12AFBK6DNA
Ne Stok
+
Marka:
Gree
Modeli:
GWH12AFB-K6DNA1A
Kategoria:
Mural
Teknologjia:
Inverter G10
Funksionet:
Ngrohje/Ftohje
Fuqia ne BTU:
12.000 BTU
Klase Energjie ne Ngrohje:
A+
Klasa Energjie ne Ftohje:
A++
Gazi:
R32 Ekologjik
Ekran LED:
Po
Funksion i rregullimit te lageshtires:
Po
Filtra anti bakterial,higjienik te lashem:
Po
Niveli i zhurmës Split:
42/37/35/28
Niveli i zhurmës Kompresor:
52 dB
Funksion Turbo:
Po
Siperfaqja qe mbulon:
20-28 m²
Sistem WiFi:
Po
Funksioni temp. ne ngrohje:
min -15ºC, max +24ºC
Funksioni temp. ne ftohje:
min-15ºC max +43ºC
Ristartim automatik, Timer 24 orë:
Po
Dimensionet:
Split/Kompresor (mm):773×250×185 / 842×596×320
Garancia:
24 Muaj

  • Modelet e kondicionereve " Bora', me sistemin e vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
  • Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire dhe konsum me te ulet te energjise 
  • Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires .
  • Dimensionet e jane ne trajten e (W×H×D)

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit