Karriera


Bëhu pjesë e ekipit GLOBE


Ne i konsiderojmë burimet njerëzore si një ndër faktorët kyç për arritjen e suksesit dhe zhvillimit të kompanisë. Prandaj mundohemi të afrojme prane nesh njerëz të aftë, të mirëinformuar dhe të përgjegjshëm në punë, pasi besojmë që vetëm në këtë mënyrë suksesi ynë i përbashkët është i garantuar. Çdo punonjës është specialist në sektorin përkatës dhe do ju sherbejë me dëshiren dhe entuziazmin që I dhuron pasioni për profesionin. Jemi në kerkim të njerëzve të motivuar dhe që kanë dëshirë të rriten profesionalisht.

SHIKO TË GJITHA POZICIONET VAKANTE


Shkruani karakteret që shikoni në foton më sipër.