Galaxy Preorder


Gjatë periudhës promocionale nga data 11 Shkurt deri në 8 Mars 2020 * rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra dhe merrni kufjet e reja pa fije Galaxy Buds + nga partneri i shitjeve të Samsung! Nëse rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra brenda periudhës së promocionit të përmendur më sipër, do të keni mundësi t'i merrni 3 ditë përpara shitjes!


Zgjidhni modelin dhe ngjyren tuaj te preferuar dhe dergoni kerkesen tuaj.

Plotesoni te dhenat tuaja

Zgjidhni Modelin dhe Ngjyren