Sensor Dere Smart Wi-Fi Acme SH2102 White

2.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Sensor Dere Smart Wi-Fi Acme SH2102 White
B7AKSDACSH2102W
Ne Stok
+
Marka:
acme
  • A duhet të largoheni nga shtëpia shpesh apo thjesht doni të jeni i sigurt se shtëpia juaj është e sigurt? Mjafton të blini sensorin e dyerve / dritareve inteligjente ACME dhe në telefonin tuaj gjithmonë do të shihni, kur dyert e shtëpive ose dritaret të hapen ose mbyllen. Para së gjithash, sensori mund të fiksohet në sipërfaqe të ndryshme: dyert, dritaret, dyert e dollapit, sirtarët. Nëse keni fëmijë në shtëpi - sensori në dollapin e ilaçeve do t'ju informojë, nëse fëmijët vendosin të kontrollojnë se çfarë është brenda këtij dollapi. Gjithashtu nëse gjatë shiut papritmas fillon, sensorët e fiksuar në dritare do të lejojnë të shohin statusin e tyre në një aplikacion të veçantë celular.
  • Nëse disa të ftuar të papritur vizitojnë shtëpinë tuaj dhe përpiqen të heqin sensorin - menjëherë do të dërgojë një mesazh paralajmërues në smartphone tuaj në lidhje me përpjekjen për të hequr sensorin. Krijoni ekosistemin ACME në shtëpinë tuaj duke blerë pajisje të tjera shtëpiake inteligjente ACME. Për shembull, nëse keni sensorë të dyerve / dritares inteligjente ACME SH2102 dhe prizë inteligjente "Wi-Fi" ACME SH1101, mund të krijoni një skenar që me hapjen e derës së rrugës, ndriçuesi do të ndizet (ai duhet të futet në prizë inteligjente .) Ose vendosni një cilësim që kur hapni dritaren në dhomën e ndenjes, kondicioneri fiket automatikisht.
  • Krijimi i një skenari është shumë i thjeshtë - ju vetëm duhet të përdorni krijimtarinë dhe imagjinatën tuaj. Një avantazh tjetër i sensorit - fiksim shumë i lehtë. Sensori mund të fiksohet shumë lehtë dhe pa shumë përpjekje me një kasetë të dyanshme pa ndikuar në sipërfaqet.
  • Battery powered: (2 x AAA) W
  • Per me shume informacione mbi ekosistemit ACME: https://www.acme.eu/sensors/acme-smart-door-window-sensor-sh2102

Klientët gjithashtu blenë