Ekspres Philips EP3510/00

79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres Philips EP3510/00
WSEPHIEP351000
Nuk ka Gjendje
Marka:
Philips
Modeli:
EP3510/00
Funksioni:
Kafe Ekspres / bustinë
Fuqi:
1460 KW
Kontrolli:
Manual
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
1.1 L
Garancia:
24 Muaj
  • Me kafe kokerr dhe te bluar
  • Mulli 100 % qeramik
  • 5 nivele bluarje
  • Sistem kapucino
  • Funksion vetfikje
  • Vetpastrim automatik
  • Rregullator avulli/temperature
  • Depozite uji e levizshme/ Kapacitet 1.8L
  • Ekran dixhital
  • Funksion ngrohje filxhanesh

Produkte të Ngjashme