Ekspres Philips EP1224/00

52.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres Philips EP1224/00
WSEPHIEP122400
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
EP1224/00
Funksioni:
Kafe Ekspres / bluarje
Fuqi:
1500 W
Kontrolli:
Automatik
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
275 gr kafe kokërr
Garancia:
24 Muaj
  • Fuksionon me kafe kokerr si dhe kafe te bluar
  • Mulli bluarje me 12 nivele
  • Sistem kapucino, LatteGo
  • Sistem vetefikje
  • Sistem vetepastrimi
  • Sistem ECO
  • Rregullator avulli
  • Depozite uji te levizshme 1.8 L
  • Teknologjia AquaClean (filter i vecate per ujin qe mundeson deri ne 5000 filxhane kafe pa nevojen e pastrimit te makinerise)
  • Fuksion ngrohje filaxhanesh

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit