Ekspres Krups EA817010

78.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres Krups EA817010
Ask a question
WSEKEA817010
Ne Stok
+
Marka:
Krups
Modeli:
EA817010
Funksioni:
Funksion kafe kokerr
Fuqi:
1450 W
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
1.7 L

Ekspres automatik

Paneli i kontrollit ekran

Teknologji e avancuar KRUPS Quattro Force permireson çdo hap te pergatitjes se kafese nga kokrra ne filxhan: bluarje 20% me e shpejte, shtypje shume e ngushte, zierje e jashtezakonshme dhe nje sistem i permiresuar shpelarjeje per jete te gjate.

Nje modalitet i pershtatshem i kujteses se recetave ju lejon te ruani cilesimet per dy receta te ndryshme per pijen perfekte çdo here.

2 kafe ne te njejten kohe

Sistem kapucino

3 nivele temperature 

3 nivele bluarje kafeje 

Kapaciteti :260 gr kafe 

Sistem vetefikje 

Sistem vetepastrimi 

Materiali I mullirit :Metal

Produkte të Ngjashme